Факт. Театърът е за всички. А за да го докажат, от Столичен куклен театър ви канят на най-новата си театрална постановка, която, всъщност, е специален подарък за най-малките зрители  :)

Любопитният проект „Бебешка пиеса”, чиято премиера ще се състои на 7 март 2014-та, е предназначен за малчугани на 2 и 3-годишна възраст и, разбира се –  за техните родители.

Спектакълът ще акцентира върху базови за детското развитие и възпитание модели, поднесени забавно и с много, много музика. Логично, пиесата е с „бебешка“ продължителност – само 30 минути, и е консултирана с психолог. Бъдете сигурни, че тя няма да доскучае на калпазаните ви, а ще поддържа вниманието и интереса им докрай.

Тютю

„Децата на възраст 2 и 3 години ще попаднат в едно весело представление, което може да се опише като голяма детска играчка – цветна, пееща, пухкава и мекичка, може да се погали, причудлива, близка, своя… Коте, пиле, охлювче, гъсеница и калинки ще помагат на един „мъник” – Тютю, в порастването”, обещава Елза Лалева, която е автор и режисьор на „Бебешка пиеса”.

Нещо повече, постановката ще ви помогне да пораснете и вие, мили родители, а това е добре за вашите съкровища. Защото именно вие сте техният основен пример за подражание и им помагате да правят разлика между добро и зло.

Иначе казано, заповядайте с мъниците си на  7 март (петък) в салона на Столичен куклен театър от 11.00 часа или от 16.00, когато именно ще се състоят двете премиерни представления. Няма да съжалявате, обещаваме : )