Честно да ви кажем, празничните дни ни се сториха изключително кратки. Отлетяха като миг. Затова сега с нетърпение очакваме следващата порция, която се задава в края на този месец. Междувременно обаче, изобщо не си губим времето. Използваме всяка появила се възможност, за да се позабавляваме и да разнообразим ежедневието си. Даже днес сме на рожден ден. Ура!

Нещо повече, той ще бъде наистина специален, защото рожденичката е талантливата българска изпълнителка Рут Колева.

Партито ще се случи тази вечер в столичния Sofia Live Club, а по време на него Рут ще представи новия си музикален проект. Същият обещава да ни подари едно запомнящо се пътуване в света на музиката.

Очакваме да чуем красиви парчета в стил джаз, суинг, блус и соул – от 20-те години на миналия век, та чак до днес. Вечните мелодии на Елла Фитцджералд, Нина Симон, Арета Франклин, Нат Кинг Кол, Стиви Уондър и много други изпълнители ще запълнят пространството на уютното заведение и, сигурни сме, ще ни изпратят за нула време в друго измерение.

Готината новина е, че в Ruth Live Band ще участват любимите ни музиканти Филип Александров (Фи) – кийборд, Теодор Иванов – барабани, Елена Ангелова – перкусии, Стоян Джаферов – китара, Симеон Петрунов – бас и Атанас Хаджиев – саксофон.

Концертът, който се осъществява с подкрепата на фондация Credo Bonum и Посолството на САЩ в България, започва в 21: 30 часа, като билетът за него е 10 лева. Та, мисълта ни е, че ние вече имаме планове за довечера. Вашите какви са обаче?