Любовта е… просто нещо.

Това се опитва да ни напомни италианският поп изпълнител Тициано Феро с новия си, пети по ред, студиен албум „L’amore e una cosa semplice” („Love is something simple”). Той се очаква да се появи съвсем скоро на музикалния пазар, а именно – в края на ноември.

В тавата са включени 14 доста различни в жанрово отношение парчета, като една голяма част от тях са написани и композирани изцяло от неустоимия чаровник.

И този път той ни изненадва с любопитни музикални партньорства, между които дует с талантливия, макар и все още не особено популярен, млад италиански рапър Nesli, както и с американския изпълнител  John Legend.

Албумът, както признава самият Феро, е история за любовта, сътворена с порядъчно доза оптимизъм – нещо, което, така или иначе, е доста присъщо за творческия му подход.

В началото на новата година пък Тициано тръгва на национално турне из Италия, за да промотира подобаващо новия си проект, нетърпеливо очакван от многобройните му почитатели. По план, първият концерт ще се състои в Торино, през април.

Тук  може да разберете кои са останалите дати, в случай, че имате намерение да пътувате до Италия през 2012 година…

* Coming soon – „очаквайте скоро” в буквален превод от английски език 

Tiziano Fero | Тициано Феро, нов албум