Мили cultуристчета, вашият любим Cultro порасна! Вече е на годинка и нещо. Нито е много, нито е малко, но със сигурност е дошло подходящо време за промяна :)

Факт. Имаме нужда от нов сайт – още по-цветен, модерен и удобен, на който да се радвате и който да ползвате с кеф.

Добрата новина е, че, с малко повече късмет и с помощ от ваша страна, нуждата ни може да бъде удовлетворена само с един… клик :)

Как: Преди броени дни се включихме в конкурса „Културата онлайн„, организиран от дигитална агенция eDesign. Инициативата на компанията има за цел да подкрепи и да подобри видимостта в интернет на различни културни институции, артисти и организации. Победителят в надпреварата ще спечели направата на чисто нов и модерен сайт, о, да!

А ето и как да гласувате за нас:

Нашия щастлив линк за гласуване: 
http://coolture.info/getpage.php?page=file51

Няколко проекта се борят за по-доброто си бъдеще и позициониране във виртуалното пространство и ние сме един от тях. Както се казва, „линиите“ за гласуване вече са отворени. А ако искате да ни подкрепите, трябва просто да ни дадете един лайк от сърце, ей там на линка горе. Колкото повече харесвания съберем, толкова по-голям е шансът ни да сбъднем промяната, която искате да виждате :)

Толкова от нас! Благодарим ви предварително за съдействието и ще се радваме следващия път да ви поканим на гости в един по-светъл и красив дом!