Скъпи приятели,

Краят на света не дойде, но краят на тази година да.

Предполагаме, че за някои от вас периодът е изключително подходящ за правене на равносметки. Съветът ни обаче е да не бъдете твърде критични към себе си – ако питате нас, постигнахте достатъчно през 2012-та =)

Все пак,  пожелаваме ви следващата година да ви донесе още повече успехи, в личен и професионален план. И най-важното: искрено ви желаем да се забавлявате с всичко, което предприемате. Както се казва, животът е твърде кратък, за да го пилеем в съжаления и в съмнения.

Що се отнася до Cultro, той е изключително благодарен на всички, които станаха негови приятели и които, случайно или не, споделиха малкото му лично пространство.

Обещаваме ви, че и през 2013-та ще правим всичко възможно, за да продължавате да намирате на неговите страници любопитни материали. Мисията ни остава същата: да ви вдъхновяваме, като ви показваме страхотни хора, идеи и места.

Много ни се иска да стимулираме въображението и креативността ви. Да ви обърнем внимание на това колко много творчески потенциал притежавате и колко би било лошо, ако, вместо да го използвате по предназначение, го прахосвате.

Не забравяйте: креативни сте – до мозъка на костите си! За всеки случай, ще ви го припомняме от  време на време, като ви каним да се включвате във вълнуващи игри и истории ;)

Е, бъдете здрави и щастливи! И задължително си пожелайте нещо навръх Нова Година – убедени сме, че ще се сбъдне :)

От екипа на Cultro, с любов