Скъпи cultуристчета, имаме чудесна новина за вас =) Задава се второто издание на 23 ½ Rock It Marathon – единственият по рода си фестивал за рок музика у нас.

Фестът ще стартира утре в софийското заведение Rock It  и ще продължи до неделя, включително. И през трите дни купонът е с начален час 17:00 часа.

Припомняме, че организатори на събитието са момчетата и момичета от група SEVI, съвместно с управата на столичния клуб.

Идеята и на това издание е да събере на едно място млади и талантливи рок банди, както и вече утвърдени групи, за да се запознаят и да обменят опит помежду си. Едно е ясно: всяка ще получи възможността да покаже най-доброто от себе си и да привлече вниманието на публиката с авторските си парчета.

Официални гости в първата вечер ще бъдат британците от група Onslaught. Тогава на сцената ще се развихрят още: Милена, Perfect Skies, Млък!, Джаста Праста и много др. Иначе казано, петък ще бъде пънк и ска ;)

В събота, нещата малко ще се успокоят и ще зазвучат главно блус парчета. Във финалната, трета, вечер (неделя) ни очаква солидна доза алтърнатив и рок. Накратко, и трите дни са пълни с готина музика.

О, да! Ние ще присъстваме на фестивала, не се съмнявайте. Но не заради безплатната бира, която ще се лее между 18:00 и 19,00 часа ;) Ще се включим в 23 ½ Rock It Marathon, за да подкрепим усилията на SEVI да покажат, че българският рок е жив.

Радва ни фактът, че, въпреки трудностите, у нас се прави качествена АВТОРСКА музика. Както и това, че вече има форум, на който тя да може да бъде представена и чута от повече хора.

Е, хайде: заповядайте на рок маратона (12, 13, 14 октомври) и се забавлявайте с нас!

*Вход – 5 лева