Не един, не два, не три, а цели 23 ½ часа рок! Това очакваме от предстоящия музикален фестивал, организиран от група SEVI, за който вече имахме удоволствието да ви съобщим.

По план, рок маратонът ще се случи този уикенд в столичния клуб Rock It. Официалното му откриване е от 10:00 сутринта, в събота, което, ако питате нас, е един идеален час за събуждане.

А най-хубавото е, че в програмата на феста има по нещо за рок феновете и музикантите от всички възрасти.

Нещо повече, организаторите ще обърнат подобаващо внимание и на най-малките почитатели на жици и рифове. За малчуганите има предвидено специално рок матине, което ще стартира в 11 сутринта, в събота. Гост на музикалната среща ще бъде Бонзи от ODD CREW.

Денят ще продължи с Тeen Launch, посветен на тийн рок групите. А кулминацията ще е концертът Rock it To the Ground, в който ще имаме възможността да се насладим на изпълненията на някои от най-интересните нови български рок банди. С две думи: момчета и момичета, сцената е ваша!

Вторият ден от феста обаче също предлага обещаваща програма. Акцент в нея ще бъде Grand Rock Meeting. Срещата е предвидена за 17:00 часа и ще събере на едно място музиканти и журналисти с отношение към рока.

Всички те ще имат възможността да си поговорят за миналото, настоящето и бъдещето на рок музиката в България и да подкрепят с присъствието си идеята на събитието. Сред поканените на Grand Rock Meeting са Елена Розберг, Димо от P.I.F., Косьо Марков, Фънки и Амебата, Светльо Витков, Данчо Караджов, Дони и др.

Освен домакините на феста – Милена Славова и Звезди Керемидчиев, важна роля в 23 ½ Rock It Marathon ще имат и рок диджеите от RockAtive DJ’s, които ще водят маратона и ще „сервират” тонове рок между живите събития.

Припомняме, че цената на входа за рок маратона е 5 лв. за всеки от двата дни. Билетите ще могат да се купят на място на 17 и 18 март.

В клуба ще има и обособена мърчандайз зона, в която посетителите ще могат да си купят тениски и рекламни материали на любимите групи. Тук пък разберете кои точно банди ще се изявяват на сцената.

Готиното е, че всеки гост на събитието ще получи голямааааа рок значка. А първите 100 тинейджъри, които дойдат във всеки от дните на маратона, ще си грабнат и по един ваучер на стойност 10 лв. за всички видеоигри в център за забавления Playground.

Изобщо изненадите са много! Та, ние вече знаем къде ще сме през почивните дни. Вие ще дойдете ли?