Трудно можем да се наречем хазартни типове, но, да, обичаме игрите! Точно по тази причина само преди седмица организирахме една, в която искрено се надяваме да сте се включили вече. Но, ако не сте, нека ви кажем, че имате още малко (но достатъчно) време, за да опитате късмета си. В тази връзка, нека споделим с вас едно интересно наблюдение.

Осъзнахме, че, докато някои хора цъкат на различни игри в популярни онлайн платформи като partycasino.com, например, други превръщат хазарта в изкуство. Как? Ами, с доза въображение и щипка креативност.

Доказателството са уникалните творби на един млад момък със звучния псевдоним Cody van Tol. Коди, като ще му викаме ние за по-кратко, създава цяла поредица от няколко интересни мозайки, направени само и единствено от покер чипове.

Същите са доста шарени и забавни и изобразяват преди всичко герои от популярни компютърни игри. Най-разпознаваем и успешен измежду тях е известният в цял свят Супер Марио, но и другите персонажи никак не са за подценяване, ще се убедите сами.

Super Mario made of Poker Chips

Bobble made of Chips

Ninji made of poker chips

От историята на оригиналния арт-покерджия може да се изведе и още един много важен извод – изкуството е игра. Интересна, завладяваща, вманиачаваща… Която, лично ние, предпочитаме пред всяка друга :)