Тя е от Австрия, той – от Франция. Както стават обикновено хубавите неща, в един слънчев ден двамата се срещат и… започват да работят заедно. Някои биха определили изкуството им като „чиста проба вандалство”, други трудно биха го нарекли изкуство. А трети, като нас, просто биха му се насладили от сърце.

Защото, съгласете се, графитите, които създават, настина са красиви и безспорно освежават сградите, на които са нарисувани.

Jana and Js street art

В реализацията им, артистите си служат със сложни огледални, фотографски и други техники, за които ще ни разкажат подробно, в интервюто, което възнамеряваме да им вземем съвсем скоро (стискайте ни палци).

Невероятните им пейзажи и палавите им портрети, с романтични ърбън елементи в тях, могат да бъдат видени по улиците на Москва, Мадрид, Париж и на още много други места по света.

изкуство, графити, улица, фотоапарат

Освен графити обаче, сладурите имат невероятна колекция от фотографии + няколко арт проекта, които са намерили своето достойно място в различни престижни галерии. А към настоящия момент, Jana и Js живеят и творят в Залцбург и може би вече очакват да ги потърсим…

А докато го направим, разгледайте творбите им тук. Сигурни сме, че няма да останете разочаровани.