Трябва да ви признаем, че лятото е любимият ни период от годината. Тогава се чувстваме най-добре – пълни с енергия и с добро настроение.
Но есента също ни радва. Даже много! Затова, в чест на жълто-оранжевия сезон, решихме да организираме една забавна игра за читателите на Cultro. В нея могат да участват малки и големи, без ограничения във възрастта.

Победителите тук

Как: Всичко, което трябва да направите, за да се включите в скромния ни конкурс, е с едно изречение, като коментар под тази статия, да опишете какво за вас е есента. И толкова :)

Не се съмняваме, че ще сътворите чудесни есенни описания, така че действайте…

Ако споделите впечатленията си от настоящия сезон с нас, имате шанс да спечелите този страхотен ръчно изработен шал, заедно с два аксесоара по избор към него.

ръчно изработен шал от точки и райета

Той е подарък от нашите приятели от Точки и райета – любимото ни онлайн магазинче за ръчно изработени аксесоари, дрехи, играчки и много други красоти.

Там се изявяват различни талантливи автори с интересни предложения за вас и за вашите деца – за винаги цветно ежедневие и красиви празници.

Срок: Що се отнася до есенната ни игра, тя ще продължи до 5-ти ноември (включително). Победителят ще бъде избран от създателите на Cultro, съвместно с екипа на Точки и райета, и ще бъде обявен най-късно седмица след приключване на конкурса.

Не забравяйте, че колкото по-цветно и оригинално е описанието ви, толкова по-голям шанс има да го харесаме.

А сега нека ви кажем какво е есента за нас:

Категорично е с дъх на ябълки…

зелени ябълки

и на…

купища есени тикви

… тикви, а през по-голямата част от времето просто е жълто-зелено-вдъхновяваща ;)

есени листа в парка

Едно изречение. Една есен. Нека им се насладим заедно…

снимка на корицата от:
ЛьоМусташ фотография