Първа част на  филмовите ни предложения тук

Гледа ви се свеж, летен и интересен филм? Няма проблем! Ей сега ще ви замерим с три наистина добри предложения. Покрай въпросните ленти не се шуми кой знае колко, но пък със сюжет и реализация безспорно могат да скрият шапката на настоящите блокбъстъри.

И така, взимайте пуканките! Време е за:

Пътят назад

Пътят назад” е филм, насочен към всяко дете, което се чувства самотно, пренебрегнато от родителите си, няма и капка самочувствие, за аутсайдерите. Действието се развива в малко американско градче в средата на лятото. Дънкан е момче, което тайно работи в местния аквапарк, скришно от семейството му, само за да бъде далеч от непоносимия приятел на майка си. Там  Дънкан си създава свое семейство, а междувременно се научава поне мъничко да обича самия себе си.

Защо да го гледаме: Всяко самотно, отчаяно и пренебрегнато хлапе ще гледа този филм и ще си помисли „Това съм Аз”, и ще намери сили да продължи напред.

[youtube 6qoaVUdbWMs]

Мъд

В Арканзас, на брега на река Мисисипи, 14-годишният Елис и най-добрият му приятел Некбон се отправят на приключение на местния остров, където попадат на лодка, скрита сред дърветата.

Там срещат мистериозен човек, на име Мъд, който живее в същата тази лодка и бавно се увличат в неговия сложен свят.

Мъд е издирван от полицията  за убийството на мъж, който е посегнал на приятелката му, като освен това е преследван и от семейството на убития.

Защо да го гледаме:  Красиво направена и класическа старомодна история, „Мъд” е истинско удоволствие, драма, определена от богата атмосфера и отличен актьорски състав.

[youtube OSLYyPK2vsc]

Свалки в облаците

Свалки в облаците” е невиждано сексуален и пълен с бързи бръщолевеници филм, който е истинско удоволствие за зрителя. Повечето герои са гей, отказват да признаят, че са гей, или ще станат гей през следващите няколко часа. Този филм не е идеален. Той  е лудост! Но за всеки от Вас, който предпочита да бъде атакуван от гневна стюардеса, отколкото от зомбита или терористи, както се случва в повечето мултимилионни филмови продукции напоследък, това е едно невероятно уикенд – приключение!

Защо да го гледаме: Този филм ще породи у Вас желанието да изгледате всички по-ранни творби на Педро Алмодовар.

[youtube DhH-A8pLCMY]