Хей, малчугани! Още ли не знаете как ще отпразнувате 1-ви юни? Хм. Имаме едно много добро предложение за вас. Заповядайте в столичния Sky City Mall в събота, където празникът ще бъде наистина весел.

Купонът започва в 10: 30 часа, ама няма проблем, ако позакъснеете малко. Феите, дошли специално за събитието, са на ваше разположение през целия ден. Те ще ви посрещнат със захарен памук и ще танцуват с вас до пълно уморяване на крилцата :)

Малко по-късно, от 16: 30 часа, ще бъдат открити две кътчета за рисуване. В едното ще можете да нашарите лицата си с боички, а в другото ще получите възможността да сътворите вашата картина за празника на детето.

В 17.00 часа пък ще започне детски концерт, в който можете да се включите и вие, като изпълните любима песничка, изрецитирате стихотворение или просто разкажете виц :) Добре е предварително да заявите участие обаче – накарайте мама и тати да ви запишат на адрес office@skycitycenter.com, като посочат трите ви имена, години и вид изпълнение (песничка, танц, виц). Е, може да се запишете и на самия празник, но ви препоръчваме да го направите по-рано.

Нещо важно: ако имате стара прочетена книжка (или повече), може да я донесете. Защото феите ще съберат всички и после ще ги дарят на хлапета, лишени от родителски грижи :)  Книжките ще се събират на щанд пред мола от 10:30 сутринта на 01 юни.

Заинтересувахме ви, нали? Ами, добре. Тогава елате да се позабавляваме заедно!