Скъпи cultуристчета,

Благодарим на всички вас, които се включиха в есенната ни игра – описанията ви наистина ни впечатлиха. Затруднихте ни, ей! С голям зор (дискусии и спорове) успяхме да изберем победител. И тя е… Ани Йорданова с нейното нежно стихче:

Хладен вятър заплита косите ми,
кичи ги с пъстри листа,
а аз, забързани,
чувам си стъпките по булевард „Есента”.

С цветното си въображение Ани безспорно си заслужи шарено топло шалче + 2 аксесоара (по избор от сайта на Точки и райета). За да ги получи, трябва да драсне едно кратко писмо на info@tochkiraieta.com и да напише точния си адрес и телефон за връзка.

Ани, желаем ти още много красиви и творчески есенни дни и весело посрещане на зимата, която също си има своето очарование!

Това не е всичко обаче. Решихме да дадем още две допълнителни награди. Едната отива при Кирил Иванов, който съчини специално за нашата игра това:

Цвят-жълто,
мирис,
допир – с пръсти,
листа
сок от ябълка,
настроение,
поема,
цвят-оранжево,
свеж-дъх,
личното ми уединение,
скритото време за мене си,
цвят-червено,
носталгия,
подготовка,
и всичкото това преди да го пречупя през изсушената си сиво-виолетова реалност,
цвят-кафяво,
време е,
ЕСЕН.

Другият щастливец е Сава Латев за искреното му признание, че есента е: Дълго чакано спасение след кошмарните 40-градусови температури и повод за размисъл на какви географски ширини да емигрирам.

Двамата ще получат две интересни книги от нас, а за целта трябва да пишат на адреса на Cultro, за да съобщят точното си местоположение и телефон за връзка =)

Но!

Тъй като, наред с тези три описания, харесахме още 100 други (че и повече), решихме да публикуваме 5 от тях в специална статия, която ще подготвим до края на тази седмица. Очаквайте я с интерес ;)

Е, това беше… вашата есен. Радвайте й се още малко и не забравяйте: креативни сте до мозъка на костите си. Пишете, творете и се забавлявайте!