Няма майтап, няма измама! Твърдо решени сме пак да ви водим на изложба. Затова направо ви хващаме за ръка и на 20-ти март заедно ще се телепортираме в столичната галерия „Сезони„. Там една талантлива дама на име Пламена Димитрова-Рачева ще представи своя наистина интересен проект – „През девет земи…“. Иде реч за сбор от няколко графични творби, които, сами по себе си, са автобиографични.

Всъщност, изложбата ще ни позволи да проследим творческото развитие и личните преживявания на Пламена. Защото всяка картина илюстрира определен момент от живота на художничката – чувствата, мислите и надеждите ѝ. О, да! Ще получим уникалната възможност да се потопим в богатия ѝ и пъстър свят.

Творбите са резултат от използването на различни медии – фотография, рисунка, колаж и инсталация, преминаващи през многостепенна дигитална трансформация на образите и отпечатани върху ръчно изработена хартия. Това разнообразие от творчески похвати авторката умело организира и извежда до знаци. Така се редуват пейзажи, интериори и портрети…

Пламена - картина

С две думи: гарантирано изживяване! Апелираме ви да не се лишавате от него. Откриването на изложбата е на 20 март в галерия „Сезони“, от 18:00 часа. Картините могат да бъдат разгледани до 2 април, включително.

Заповядайте!

плакат - изложба