Как да не се влюбиш в Джони Деп!?! Особено когато удобно се е намърдал в ролята на остроумен, неуморно шеговит и завлядяващо чаровен 3D хамелион.

Впрочем, не си мислете, че става въпрос за обикновен гущер-променящ-цвета си. Напротив. Ранго е уникален представител както на животинския, така и на анимационния си вид.

Смеем да твърдим даже, че тази извънземна, екранна форма на живот, която е очакван резултат от космическото въображение на 3D аниматорите на киностудио Parmount Pictures, непременно ще влезе под кожата ви. За неограничен период от време.

Ококорен и забавно рахитичен, новият домашен любимец на 3D кутията ни, има много с какво да се похвали. Първо на първо, по душа и изпълнение, Ранго е нетипичен герой на новото време. Но като такъв, той също е натоварен с важна мисия: да спаси жителите на град Кал от масова дехидратация и зловеща, бавна и мъчителна смърт.

Чудноват или не, смелият хамелион върви в комплект с милион и една човешки емоции, които непрекъснато се подават от зелената му, люспеща се душа. Страх, учудване, любов, гняв, тъга. Съвест.

A във всеки следващ кадър, Ранго е винаги готов да покаже по едно ново, срамежливо чувство, гарнирано с неограничен обхват на движението.

Порадвайте му се, в трейлъра!