За първия ден от рок феста 23 ½ Rock It Marathon можем да кажем само едно: отидохме, видяхме и не съжаляваме. Обратното – забавлявахме се наистина, ама наистина много!  Нещо повече, имахме удоволствието да се запознаем с куп уникални рок банди, които свириха с настроение и страхотно желание.

Музикантите подариха на присъстващите спретнат сет от най-яките си авторски парчета. Останахме толкова очаровани, че съвсем скоро възнамеряваме да ви срещнем с фаворитите ни.

Както обещаха от група SEVI, организираният от тях маратон наистина бе задъхан, динамичен и вдъхновяващ. И знаете ли кое е най-готиното? Утре той продължава! В неделя ни очаква нова порция рок, поднесена по възможно най-атрактивния начин.

На „масата” ще седнат всички – и малки, и големи, за да се насладят на любимата си музика. А ако днес сте изпуснали събитието, съветваме ви да наваксате с втората му част.

Припомняме, че предстоят още много изненади. На сцената на клуб Rock It ще излязат нови интересни  изпълнители. Само почакайте и ще видите! А за да ви вдъхновим да се присъедините към шоуто, ще ви покажем един скромен фото албум:

Better Тhen Grey

Рок бандата Better Тhen Grey

Милена Динева

Чаровната ни редакторка Милена Динева се оказа рок фурия!

SEVI