Нито е време за реклама, нито обичаме да се хвалим, но е факт: големи танцьори сме! Ей така, отвътре, ни идва да се движим в ритъма на танца :)

По този повод, адски се зарадвахме, когато разбрахме, че съвсем скоро в столицата ще се проведе интересно 4-дневно ателие по танци.

Събитието е своеобразно продължение на т. нар. образователна програма „Включи се“, организирана от Номад денс академи – България. Досега организаторите са случили една адски интересна танцова работилница за бременни, както и ателие по контактна импровизация.

Новото приключение за душата ще се нарича „Комуникатор” и ще се проведе в периода между 23-26 юни. Целта му е да представи танца като несловесна форма на комуникация – средство, чрез което да изразиш себе си и може би – да бъдеш разбран :)

„Ще разгледаме различни принципи и методи в съвременната танцова композиция, изхождайки от личните си усещания. Ще изграждаме свободни индивидуални танцови фрази, чрез които да общуваме с околния свят. Основен фокус в работилницата е да изразим свои характеристики чрез движението и да докоснем емоционално събеседника си или наблюдателя”, обяснява артистът преподавател Николина Тодорова.

Ето и добрата новина: в работилничката може да участва всеки, без ограничения във възраст, пол и квалификация. Ако сте съвсем аматьори в разтъпкването на дансинга, още по-добре – ателието е именно за вас!

Така че слушайте и четете внимателно: инициативата ще се случва в Гьоте-институт България (ул. „Будапеща” 1), между 23-и до 26-и юни от 14:00 до 17:00 ч.

За да заявите „включване“ в „Комуникатор”, е необходимо да изпратите в свободен текст кратка информация за Вас, Вашите интереси и лична мотивация за участие в работилницата на nda.bulgaria@gmail.com.

Срок за записване – 20 юни 2014

Такса за участие: 10 лв.

Повече информация може да получите от фен-страницата на събитието във фейсбук.